haftalık burç yorumunuzu önce yükselen burcunuza göre okuyunuz. 2011 haftalık burçlar, haftalık burç yorumları sitesi

31 Ocak 2011

Nuray Sayarı Haftalık Burçlar Yorumu

Astrolog Nuray Sayarı'nın Haftalık Burçlar Yorumu.

nuray sayarı haftalık burç yorumları nuray sayarı haftalık burçlar

NURAY SAYARI KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇLAR YORUMU
Bu hafta çalışma hayatınızla ilgili konularda, lütfen gerginliklerden uzak kalın. Her detayı dikkatlice gözlemlemeli, güçlü çalışma içgüdünüzü kontrollü bir şekilde gerekli alanlara yönlendirmelisiniz. Hırslı çalışma ve yoğun iş temposu size rahatsız edebilir.
NURAY SAYARI BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇLAR YORUMU
Bu hafta genel yaşamınızla ilgili çevrenizin enerjisi ve fikirleri sizler için çok önemli olacak. Bu nedenle iş ve kariyer yaşamınızda istediğiniz gibi sosyal çevrenizin desteğini alarak, mesleki atılımlarda bulunabilir ve arkadaş çevrenizi yenileyerek genişletebilirsiniz.
NURAY SAYARI İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇLAR YORUMU
Bu hafta fiziksel enerjinizin artmaya başladığını hissedeceksiniz. Kendinize güveninizin artacağı, otoritenizi daha belirgin bir şekilde ortaya koymaya başlayacağınız, kendinizi başkalarına daha güçlü bir şekilde tanıtabileceğiniz günlerdesiniz. Kişisel girişimler açısından çok uygun diyebileceğimiz bir döneme giriyorsunuz.
NURAY SAYARI YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇLAR YORUMU
Bu hafta işinizle ilgili konularda ilerlemeye çalışırken, başkaları sizden önce davranabilir. Bu durumda yapmanız gereken girişimci olmak ve kendinize olan güveninizi kaybetmeden ayakta durmaktır. Ayrıca kariyer yolunda ilerlerken sert tavırlardan uzak durmalısınız. Aşk hayatınızdaki sorunlar sürüyor. Fakat unutmayın ki gerçek sevginin çözemeyeceği hiçbir sorun yoktur.
NURAY SAYARI ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇLAR YORUMU
Bu hafta haftanın ilk günüyle birlikte geçtiğimiz haftalarda iş ortamınızda sizleri zorlayan, hatta risk oluşturan zorluklardan arınacak, terfi ve sürpriz olaylarla kendinize olan güveni arttırarak özellikle sizi rahatsız eden gizli düşmanlıklardan kurtularak, iç huzurunuzu arttırarak uzun bir süredir tamamlamayı beklediğiniz işlere sevgiyle konsantre olup çalışacak, olumlu sonuçlara sahip olacaksınız.
NURAY SAYARI BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇLAR YORUMU
Bu hafta kariyer konusunda sürpriz fırsatlar çıkabilir. Herkesten farklı özellikleriniz başkaları tarafından fark edilecek. Onları gözünde farklı bir imaj çizebilirsiniz. Yeni girişimler yapma konusunda cesaretiniz artacak. Diğer taraftan, otorite figürleriyle sorun yaşayabilirsiniz. Bu sıralar, üzerinizde başkasının otoritesini kabul etmeniz zor görünüyor.
NURAY SAYARI TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇLAR YORUMU
Bu hafta iş hayatınızla ilgili konularda son derece dikkatli olmanız gereken bir dönem. Mesleki konularda gereksiz her şeyin sökülüp atılması, temizlenmesi gereken bir dönem. Gerçek anlamıyla azim, kararlılık ve güç arzusunun ön plana olduğu bir dönem. Eğer disiplinli, tarafsız, sakin ve aynı zamanda sorumluluk bilinci içinde çalışmadığınız taktirde dönüşümde bulunmanız, kariyerinizde ilerlemeniz pek mümkün değil.
NURAY SAYARI AKREP BURCU HAFTALIK BURÇLAR YORUMU
Bu hafta sosyal olarak aktif hareket edebilir, yeni çevrelere ve arkadaş gruplarına katılabilirsiniz. İş ve kariyer yaşamınızda bilgi ve kültürel anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklardan yararlanabilir, evrensel konulara ve maneviyata ilgi duyup yoğunlaşabilir ve kendinizi ruhsal yükseltebilirsiniz.
NURAY SAYARI YAY BURCU HAFTALIK BURÇLAR YORUMU
Bu hafta yeni fikirlere ve planlara ihtiyacınız var. Olaylara daha geniş ve farklı bir pencereden bakabilmek için, içinde bulunduğunuz monoton durumlardan uzaklaşmalısınız. Yoksa arzu ettiğiniz değişiklikleri gerçekleştiremezsiniz. Seyahatlere çıkmak, değişik ortamlarda bulunmak için ideal zaman.
NURAY SAYARI OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇLAR YORUMUBu hafta belirsizlikler nedeniyle kuruntulu olabilirsiniz. Kimi zaman da gereğinden fazla iyimser düşünerek zaman kaybedebilirsiniz. Kafanızın içindeki işler için, beklemede kalmanız gerekebilir. Aşk hayatınızda karşınızdaki insanın sizin için ne düşündüğünden ziyade, sizin ne istediğiniz önemlidir.
NURAY SAYARI KOVA BURCU HAFTALIK BURÇLAR YORUMU
Bu hafta genel anlamda iş çevrenizle ilgili, size sunulan fırsatlara açık olmalı, birlikte çalıştığınız üstleriniz ve astlarınız ile iletişimlerinizi güçlendirmelisiniz. İş açısından son derece aktif olacaksınız. Evrenden aldığınız enerji oldukça yüksek. Bunu değerlendirmeli, maddi açıdan elinize geçen parayı küçük birikimler halinde biriktirmeye özen göstermelisini.
NURAY SAYARI BALIK BURCU HAFTALIK BURÇLAR YORUMU
Bu hafta ortaklaşa işlerde ve özel ilişkilerinizde hızlı ve sürpriz gelişmeler ön plana çıkıyor. Karşılıklı ilişkilerin çok önem taşıyacağı günlerdesiniz. Küçük sorunları büyütmemekte fayda var. Yeni ilişkiler, ortaklıklar, iş konularında anlaşmalar gündeme gelebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder