haftalık burç yorumunuzu önce yükselen burcunuza göre okuyunuz. 2011 haftalık burçlar, haftalık burç yorumları sitesi

10 Ocak 2011

Başak burcu haftalık burç yorumu

E-Kolay astroloji Astroloğu Ümran Ensari'den Başak burcu haftalık burç yorumu 10-17 Ocak 2011

Başak burcu haftalık

Haftanın ilk günlerinde, yakın çevrenizdeki insanların, mutluluk anlayışınızın değişmesine katkı yapabilecekleri bir dönem başlayacak. İdeallerinizin peşinden giderken en çok istediğiniz şeylerden vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz.

Ailenizle ilişkilerinizde, beklentileriniz konusunda aşırıya kaçmazsanız, işler hiç ummadığınız şekilde yoluna girecektir. Finans konulu bir haber alabilirsiniz.

Hafta ortasında, sağlığınız hassaslaşabilir. Tansiyon probleminiz ya da sinirsel şikâyetleriniz varsa, üsteletmemeye çalışın. Yakınlarınızla kısa bir yol ya da görüşme yapmanız gerekebilir.

İş arkadaşlarınızla bir ekip çalışması gerçekleştirebilirsiniz. Yenilikçi düşünebilir ve bir anda harekete geçebilirsiniz.
Hafta sonuna doğru kendinizi, yabancılarla ilgili bir konuda veya ev konusunda fayda göreceğiniz bir sürecin içinde bulabilirsiniz.

Bazı harcamalar yapmanız gerekebilir, ancak sevdiğiniz söz konusu olduğunda, sorumluluk almaktan ya da olanaklarınızın kısıtlanmasından hiç şikâyetçi olmuyorsunuz.

Hafta sonunda, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz yoğunlaşacak. Sevdiğiniz de, ihmal edilmediği sürece sizin yanınızda yer alacak. Ama yine de özel ilginizi ondan esirgemeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder