haftalık burç yorumunuzu önce yükselen burcunuza göre okuyunuz. 2011 haftalık burçlar, haftalık burç yorumları sitesi

13 Ocak 2011

Terazi haftalık burç yorumu

E-Kolay astroloji Astroloğu Ümran Ensari'den terazi burcu haftalık burç yorumu 10-17 Ocak 2011

terazi burcu haftalık burç yorumu

Haftanın ilk günlerinde, yabancılarla iletişim halinde olabilir ve yakın çevrenizdekiler yüzünden bir sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Arkadaş çevrenizdekiler amaçladığınız şekilde hareket etmeyebilir ve incinip mutsuz olmanıza neden olabilirler. Çok çalışıp karşılığını yeterince alamadığınızı düşünüyorsunuz. Ama olayın hem kötü, hem de iyi yanını görmeyi başaracaksınız.

Hafta ortasında, ailenizle ilgili sorunlara yoğunlaşabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişki, bir bozulup bir düzeliyor ve kurduğunuz hayaller bir anda yıkılabiliyor.

Üstlerinizle ilişkilerinizde, girişimlerden kaynaklanan bir gerilim yaşanabilirsiniz ancak işinizle eviniz arasındaki dengeyi kurmakta zorlanmayacaksınız. Sıkıştığınız noktalarda kararlı ve sorumluluklarınızı bilerek davranıyorsunuz. Zaten ailenizle ilgili tüm hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir döneme girdiniz. Hafta sonuna doğru, eviniz konusunda kazançlı olacaksınız.

Hafta sonunda, emlak alanında idealleriniz doğrultusunda önemli bir gelişmeye tanık olacaksınız. Ardından, aşkın sürprizli ışıltılar saçarak sahneye çıkacağı günler için, kapınız sonuna kadar açılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder