haftalık burç yorumunuzu önce yükselen burcunuza göre okuyunuz. 2011 haftalık burçlar, haftalık burç yorumları sitesi

19 Ocak 2011

Boğa Burcunun Haftalık Yorumları

Boğa burcunun haftalık yorumlarını yükselen boğalar okumalı eğer yükseleniniz boğa değilse haftalık yorumlarınızı yükselen burçlarınıza göre okumanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar.

Haftanın ilk günlerinde, ailenizle ilgili gerçekleştirmek istediğiniz hedeflerinizde yabancı birinden destek alabilirsiniz.

Arkadaş çevrenizdeki önemli birinden alacağınız sürpriz bir destek sayesinde, sıkıntıda olduğunuz bir durumdan kurtulabilir, büyük dileklerinizin gerçekleştiğini görebilirsiniz. Partnerinizle birlikte bir yolculuk plânlayabilirsiniz, ancak işin mali boyutuna dikkat edin.

Hafta ortasında, işinizle ilgili girişimlerinizde bazı hayal kırıklıkları yaşanabilir. Ancak olayı korumacı bir tavırla yapacağınız konuşmalar sayesinde çözüme bağlayabilir ve uzlaşma sağlayabilirsiniz.

Partneriniz grubunuz konusunda pek destekleyici olmasa da, aslında onlar açısından oldukça şanslı olduğunuzu düşüneceksiniz.

Yine de artık mesleğinize ve işinizin evdeki yansımalarına daha çok dikkat etmeniz gerekiyor. Hafta sonuna doğru, yabancı ülkelerle bağlantılı olarak, yakın çevrenizden birini evinizde konuk edebilirsiniz.

Hafta sonunda, grubunuzla birlikte hayallerinizi gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Yabancılarla ortaklaşa çalışmalar yapabilirsiniz. Ancak operasyonlara yatkın bir süreçtesiniz. Boyun ve boğaz bölgenizi koruyun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder