haftalık burç yorumunuzu önce yükselen burcunuza göre okuyunuz. 2011 haftalık burçlar, haftalık burç yorumları sitesi

19 Ocak 2011

Koç Burcu Haftalık Yorumları

Koç burcu Haftalık Yorumları.. yükselen koç burçlarının okuması gerekmekte çünkü haftalık burçların yorumu yükselen burçlara göre yapılmakta..

Koç burcu Haftalık Burç Yorumu

Haftanın ilk günlerinde, yönetici konumundaki biri, içinde bulunduğunuz grupla ilgili hayallerinizin gerçekleşmesinde söz sahibi olabilir.

İdeallerinizin gerçekleşmesi için ummadığınız bir destek alabilirsiniz. Hedefleriniz açısından, olayların gidişatını değiştirecek bir görüşme yapabilir, başka birinin yetenekleri sayesinde, işleri yoluna koyabilirsiniz.

Hafta ortasında, mensubu olduğunuz grubun içindeki girişkenliğiniz, kendinizi daha iyi bir konuma getirmenizi sağlayacak.

Başkalarının kıskançlık duygularından ve ortaya çıkabilecek beklemediğiniz gizli durumlardan kendinizi koruyun. Eviniz ve aileniz ön plâna çıkıyor. Sevdiğinizle birlikte amaçlarınıza ilerleyeceksiniz. Ancak arkadaş çevrenizde gelişebilecek olaylara karşı tetikte olmanız gereken bir sürece girdiğinizi unutmayın.

Yabancılar yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, sevdiğinizle birlikte romantik ve mutlu anlar sizi bekliyor. Arkadaşlarınızın kötü sürprizlerine dikkat edin.

Hafta sonunda, hatalarınızdan ders alarak tekrar şanslı duruma geçebilir ve hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Partnerinizden yabancılarla ilgili destek alabilirsiniz. İlişkiyle ilgili hedefleriniz açısından biraz daha gayret göstermelisiniz.

e-kolay astroloji astroloğu ümran ensari

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder