haftalık burç yorumunuzu önce yükselen burcunuza göre okuyunuz. 2011 haftalık burçlar, haftalık burç yorumları sitesi

10 Ocak 2011

E-Kolay astroloji Yengeç burcu haftalık burçlar

E-Kolay astroloji Astroloğu Ümran Ensari'den Yengeç burcu haftalık burç yorumu 10-17 Ocak 2011

Yengeç burcu haftalık

Haftanın ilk günlerinde, ilişkinize yoğunlaşmanıza neden olacak şartlar oluşabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

Arkadaşlarınızın tavırları sizi pek mutlu etmese de sevdiğinizin ailesinden gördüğünüz yakınlıkla, bunu dengelemeye çalışabilirsiniz. Önemli birinden, işlerinizi hiç beklemediğiniz biçimde çözecek bir yardım alabilirsiniz.

Hafta ortasında, partnerinizin önem verdiği bir şey, gerginlik konusu olabilir. Grubunuzdaki arkadaşlarınızın yönlendirmesiyle hareket etmeyin.

Israrcı davranırsanız incinme ihtimaliniz var. Belki de şimdilik bazı şeyleri sadece siz bilseniz daha iyi olur. Fikirlerinizi daha sonra açıklayabilirsiniz.

Hafta sonuna doğru, arkadaşlarınızla dostluklarınızı ilerletebileceğiniz bir dönem başlayabilir. Ama aile kavramını ikinci plâna atmamalısınız. Çünkü bu aralar, sevdiğinizin ailesine de oldukça önem vermeniz gerekiyor.

Hafta sonunda, okul arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirebilir, sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz.

Her ne yapmaya karar verirseniz verin, hayal gücünüzün sınırlarını sonuna kadar zorlayın; çünkü sonuçlarından son derece memnun kalacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder