haftalık burç yorumunuzu önce yükselen burcunuza göre okuyunuz. 2011 haftalık burçlar, haftalık burç yorumları sitesi

10 Ocak 2011

Ümran Ensari İkizler burcu haftalık burç yorumu

E-Kolay astroloji Astroloğu Ümran Ensari'den İkizler burcu haftalık burç yorumu 10-17 Ocak 2011

İkizler burcu haftalık

Haftanın ilk günlerinde, harcamalarınızı tekrar gözden geçireceksiniz. Yakın çevrenizden birinin yardımını isteyebilirsiniz.

Partnerinizin olanaklarını geliştirmek açısından, bazı görüşmeler yapmanız gerekebilir. Onun önemli gördüğü şeyleri, artık daha farklı bir biçimde değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Partneriniz konusundaki hedeflere, bir anda çok yaklaştığınızı düşünebilirsiniz.

Hafta ortasında, yabancılar yüzünden incinebileceğiniz şartlar oluşabilir. Sevdiğinizin günlük hayatınızdaki desteği, size moral kaynağı olacak. Zaten bu aralar önünüze çıkan her olayın, bir mali boyutu olmasına alıştınız.

Hafta sonuna doğru, partnerinizin sağlığıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Kendinizi mutlu hissedeceğiniz günlere sevgiyle kucak açın. Sevdiğinizin kurallarına saygı göstermeniz, ilişkinizi sağlamlaştırmanızı sağlayacak.

Hafta sonunda, daha önce satın aldığınız bir şeyle ilgili sorunlar yaşayabilir, sonucun istediğiniz gibi olmamasına üzülebilirsiniz.

Aslında mutlu olmayı hak ettiğiniz bir dönemdesiniz. Ve küçük şeylerin bunu bozmasına izin vermeyin. Bazı şeyleri kuralına uyarak yapmak, aslında düşündüğünüz kadar sıkıcı olmayabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder