haftalık burç yorumunuzu önce yükselen burcunuza göre okuyunuz. 2011 haftalık burçlar, haftalık burç yorumları sitesi

9 Ocak 2011

OĞLAK BURCU haftalık burç yorumları

OĞLAK BURCU haftalık burç yorumları (yükselen oğlak burcuna göre)
Haftanın ilk günlerinde, kimliğinize yoğunlaşacak ve ilişkinizle alakalı önemli bir başlangıç yapacaksınız. Büyük beklentileriniz olabilir ve baştan sona değişmek isteyebilirsiniz. Aslında oldukça güçlü etkiler altında olmanız bunu mümkün kılabilir.

Hafta ortasına doğru sevdiğinizin bir süredir sakladığı bir olaydan bir anda haberdar olabilirsiniz. Yakınlarınızdan birinin sıkıntısını çözmek için acil para gerekebilir.

Hafta ortasında, kıymetli şeylerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Bazen aceleyle dalgınlık yapabiliyorsunuz. Ancak korumacı bir tavır içinde olmazsanız canınız yanabilir. Paranızla ilgili bazı hedefleriniz varsa, başkalarına danışarak adım atmanız faydalı olur.

Hafta sonuna doğru, sevdiğinizle aranızdaki her şeyin yoluna girdiğini görmek sizi oldukça rahatlatacak. Kendinizi ve kıymet verdiğiniz her şeyi zirveye taşımak derdinde olduğunuz için, bazen kendinizi çok kısıtlıyorsunuz.

Hafta sonunda, sevdiğinizle kısa bir yolculuğa çıkmak size çok iyi gelecek. Deniz kenarına gidebilir, romantik duygular yaşayabilirsiniz. En iyisi, hayallerinizi serbest bırakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder