haftalık burç yorumunuzu önce yükselen burcunuza göre okuyunuz. 2011 haftalık burçlar, haftalık burç yorumları sitesi

10 Ocak 2011

Ümran Ensari burç yorumları koç burcu haftalık

E-Kolay astroloji Astroloğu Ümran Ensari'den Koç burcu haftalık burç yorumu 10-17 Ocak 2011

Koç burcu haftalık

Haftanın ilk günlerinde, hedeflerinize yoğunlaşacak ve birinden yardım alacaksınız. Gelişmeler sizi yepyeni bir başlangıcın eşiğine getirebilir. Spot ışıklarının üzerinize çevrildiğini hissedeceksiniz.

Arkadaş çevrenizdekiler, hayallerinizi gerçekleştirmeniz için, ummadığınız bir adım atabilirler. Finansal anlamda sıkıntılı durumlarla karşılaşırsanız, yardım isteyin. Partnerinizin sizin için sürprizleri olabilir.

Hafta ortasında, ekonomik sorunlar tekrar yoklayabilir. Arkadaşlar kanalıyla yaşanabilecek incinmelere karşı hazırlıklı olmanızı gerektiren bir gün geçirebilirsiniz. Yine de idealist yaklaşımınızı korumalısınız.

Hafta sonuna doğru, yabancılardan kaynaklanan gelişmeler olabilir. Finansal konularda biraz rahatladığınızı düşüneceksiniz. Ancak her şey tam anlamıyla düzelmiş sayılmaz, o yüzden tedbirli hareket etmeye devam etmelisiniz. Mensubu olduğunuz gruba uymak için, bazı sorumluluklar almak durumunda kalabilirsiniz.

Hafta sonunda, sıcak aile ortamında geçireceğiniz saatler, size haftanın bütün yorgunluğunu unutturacak. İşlerinizi şimdilik bir yana bırakın ve eşinizin sizi şımartmasına izin verip enerji depolayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder