haftalık burç yorumunuzu önce yükselen burcunuza göre okuyunuz. 2011 haftalık burçlar, haftalık burç yorumları sitesi

10 Ocak 2011

Ümran Ensari Boğa burcu haftalık burç yorumu

E-Kolay astroloji Astroloğu Ümran Ensari'den Boğa burcu haftalık burç yorumu 10-17 Ocak 2011

Boğa burcu haftalık

Haftanın ilk günlerinde, yakın çevrenizden biriyle ortaklaşa adımlar atmanız gerekebilir. Bazı şeyleri çözebilmek için, işinin ehli biriyle ortaklaşa bir adım atabilirsiniz.

İş ortağınızdan, beklemediğiniz bir iş gelebilir. Belki kendinizi çok iyi hissetmeyeceksiniz, ama grubunuz açısından faydalı olabilir. Dostluklarınızı daha da geliştirme şansınız var.

Hafta ortasında, arkadaşlarınızın sizi şaşırtmasına hazır olun. Fırsatları dikkatle değerlendirmelisiniz. Çünkü şu anda ortağınız kanalıyla gelen işler, bireysel başarısızlıklar yüzünden zedelenebilir ve bu da sizi olumsuz etkileyebilir.

Hafta sonuna doğru, aynı eforu sarf edip, emeğinizin karşılığını daha az alabileceğiniz bir işe girişmek durumunda kalabilirsiniz. Ayrıca yakınlarınızdan biri, işlerine yardım etmenizi isteyebilir.

Hafta sonunda, arkadaşlarınızla birlikte kısa bir gezintiye çıkabilirsiniz. Her şeyi kendiniz yapmaya çalışarak, kendinizi çok yoruyorsunuz. Partnerinizin yeteneklerine güvenmeyi öğrenmelisiniz. Ekip çalışması yapmanın keyfini çıkarmaya çalışın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder